بهگزارش میراثآریا، سرهنگ سید فرامرز میر در خصوص آخرین عملیات یگان حفاظت میراثفرهنگی، گفت: در راستای تقویت نظارتهای اجتماعی بر فعالیت متخلفان عرصه میراثفرهنگی و جلوگیری از حفاریهای غیرمجاز و براساس گزارشی مردمی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز در داخل یکی از منازل مسکونی واقع در یکی از روستاهای بخش مرکزی شهرستان گرگان دریافت شد.
فرمانده یگان حفاظت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان افزود: بلافاصله پس از دریافت این گزارش و انجام رصد اطلاعاتی گسترده، تیمهای عملیاتی پایگاه حفاظت میراثفرهنگی مرکز و غرب استان با همکاری پاسگاه انتظامی روشنآباد و در هماهنگی کامل با فرماندهی یگان حفاظت، اقدام به پایش میدانی منطقه کردند که درنهایت سه نفر از حفاران غیرمجاز در حال انجام حفاری به عمق ۹/۵ متر و عرض یک متر دستگیر شدند.
او بیان کرد: در این عملیات مشترک، ادوات حفاری غیرمجاز نیز کشف و ضبط شد و متهمان پس از تنظیم صورتجلسه بهمنظور سیر مراحل قانونی و قضایی به پاسگاه انتظامی روشنآباد شهرستان گرگان تحویل داده شدند.
سرهنگ میر با قدردانی از همراهی و حساسیت مردم در قبال حفاظت از مواریث فرهنگی کشور تصریح کرد: نیروهای یگان حفاظت بهصورت مستمر در بازدیدها و گشتهای میدانی حضور دارند، اما مشارکت مردمی نقش تعیینکنندهای در پیشگیری و برخورد با جرائم علیه میراثفرهنگی دارد.
او در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در زمینه حفاری غیرمجاز یا تعرض به آثار تاریخی، موضوع را سریعاً به سامانه تلفنی ۰۹۶۶۲ یگان حفاظت میراثفرهنگی گزارش کنند.
انتهای پیام/

نظر شما